Farsan

Heeeeeeeeeeej bloggen!!!
Idag har det vart as konstigt väder! Så jag har tagit mig ett långt bad & tänt ljus skit mysigt! Och sen så hyrade vi två filmer och köpte snacks....Mysigt vi såg Farsan lite sent men,men...haha, Den var skit bra & rolig 4/5 för den asså! iallafall nu ser vi på alice i underlander jag såg den för nåra månader innan sen i 3d själv tycker den är skit bra i 3d men utan var den nog inte lika bra....mhhhhhh! ska hänga med lite i filmen!

Hadebra//Steffi


Lugn lördag

Hej på er alla läsare!
Idag har det var en väldigt lugn skön lördag det har ju vart stängt över allt så man har ju inte kunnat åka nånstans förutom att handla på Willys som vi gjorde då..Sen så åkte vi hem och satt ute i trassen och hade skönt sen så började det regna helet plötsligt! Aja de var iallafall rätt så lugn Lördag! Igår hade jag det underbart jag var ju i Öregrund och hade mys där. Vi gick ner vid klipporna och tog en massa bilder! Fina vart dem med havet som bakgrund! Ska lägga upp bilder imorgon! För en timme sedan såg jag på ett skit bra turkiskt program ;) Tyckte verkligen om det! Aja nu ska jag gå och dejta kudden!
GodNatt! // Steffi

Midsommarafton imorgon!!!

Imorgon är det ju midsommarafton! Då drar jag ut till Öregrund! Har bestämmt min outfit också!! :) Så inte de blir så stressigt på morgonen!
Hoppas ni får en trevlig midsommar!

Snygga läppstift från H&M


Väldigt snygga måste nån av dessa snyggingar!

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Hello alla läsare!
Jag har fortfarande inte hittat min j*vla mobil så irriterad......Aja jag var på stan idag och köpte sandaler som är designade av kenza skit snygga med nitar och grejer lägger upp bild senare! Och köpte lite annat. Och nu är jag hemma ska dra ut och sola snart i där härliga vädret jag tänker direkt sitta inne! Haha aja nu ska jag äta min barnsligt goda glass pigilin eller hur det stavas? Hahhaha...... jag lägger upp bild sen!


Wildflower: Late night by Kenza
Bilden är lånade från googel
Harebra// Steeffffiiii

Förskyld...

Hej på er alla läsare!
Jag har mår sämst just nu.....min mobil är borta och jag själv har blivit försklyd! Kan de bli nått sämre? Usch!!!
Aja idag har jag vart med min syster på Bolännderna jag hittade inget speciellt. Efter köpte vi glass och satt åt i solen underbart! De har ju vart jätte varmt idag!!!! Sen åkte vi och hämtade hennes söta son, Och nu är vi hemma :D Ska snart äta...
Hade//Steffi

RSS 2.0